Ukitig Oy – teollisuuden osaava ammattilainen

Ukitig Oy:n yksi erikoisosaamisalue ovat teollisuusputkistot, mutta tarjoamme myös teollisuus- ja tuotantolaitosten kunnossapitopalvelut sekä vuosihuoltojen toteutukset. Asiakkaita palvelemme projektin kokoluokasta riippumatta. Uudenkaupungin ja Oulun toimipisteiden kautta toimimme sekä Suomessa että Pohjoismaissa.

Teräksistä osaamista vuodesta '84

Vuonna 1982 perustettu Ukitig Oy toimii kumppanina teollisuuden projekteissa. Oli kyse sitten teollisuuden putkistoprojekteista, laiteasennuksista, painelaitteiden valmistuksesta ja asennuksesta tai teräsrakenteista, meiltä löytyy kaipaamasi osaaminen. Olemme tottuneet toimimaan niin uudishankkeissa kuin myös käytössä olevissa tuotantoprosessilaitoksissa. Palvelemme asiakkaita monella toimialalla, kuten esimerkiksi energiantuotannossa sekä vedenkäsittelylaitoksilla.

  • Metsäteollisuudelle
  • Elintarviketeollisuudelle
  • Kaivos- ja metalliteollisuudelle
  • Kemian- ja lääketeollisuudelle

Teollisuusprojektit

Toimitamme valmiit putkistoprojektit eri teollisuudenaloille avaimet käteen -toimituksena, sisältäen materiaalit, esivalmistuksen, kuljetukset ja asennukset eri kohteisiin.

Tutustu palveluun

Kunnossapito ja ylläpito

Tarvitsetko kunnossapito- tai korjauspalveluita? Pystymme vastaamaan erilaisiin tarpeisiin joustavasti, oli kyseessä vuosisopimus, muutaman päivän työ tai suuren resurssin vaatima vuosihuolto.

Tutustu palveluun

Projektinjohto ja valvonta

Tiesithän, että palvelemme myös muissa projektitoimintaan liittyvissä tehtävissä, kuten projektijohtamisessa, työsuunnittelussa, valvonnassa ja hankinnoissa?

Tutustu palveluun