Teollisuusprojektien tehokasta hallintaa

Ukitig palvelee projektitoimintaan liittyvissä työvaiheissa ja tehtävissä, kuten projektijohtamisessa, työsuunnittelussa, valvonnassa ja hankinnoissa. Yli 40 vuoden kokemuksella olemme erikoistuneet myös keskeytyneiden projektien loppuunsaattamiseen. Voit luottaa osaamiseemme projektien saattamisessa maaliin.

Ota yhteyttä

Henri Kahila

henri.kahila@ukitig.fi

Puh. +358 50 556 6589

Paranna teollisuusprojektiesi tehokkutta

Tarjoamme projektinhallintapalveluita, jotka varmistavat projektin onnistumisen. Työn suunnittelu edellyttää projektin jakamista yksittäisiin tehtäviin ja yksityiskohtaisen suunnitelman kehittämistä niiden tehokasta suorittamista varten. Tiimimme tekee yhteistyötä asiakkaiden kanssa luodakseen työsuunnitelman aikatauluineen, resurssien kohdistamisineen ja kustannusarvioineen. Asiantuntemuksemme ansiosta varmistamme, että kaikki tehtävät suoritetaan korkeimmilla standardeilla minimoiden viivästyksiä ja kustannusylityksiä. Luota Ukitig Oy:hin tehokkaiden ja tuloksellisten projektinhallinta- ja työsuunnittelupalveluiden tarjoajana.

  • Asiantuntevaa projektinhallintaa teollisuusprojekteihin
  • Yksityiskohtainen työsuunnittelu tehokasta toteutusta varten
  • Yhteistyölähtöinen tapa räätälöityjen työsuunnitelmien luomiseen
  • Luota meihin projektien laadukkaassaa toteutuksessa

Saavuta tavoitteesi meidän avullamme

Luotettava tiimimme valvoo tarkasti kaikkia projektitoimintoja varmistaakseen korkealaatuiset lopputulokset. Hankintapalvelumme varmistavat tehokkaan materiaalien ja tarvikkeiden hankinnan ja toimituksen, joka tuo parhaan mahdollisen arvon asiakkaillemme. Meillä on laaja kokemus toimittajien kanssa neuvottelemisesta varmistaaksemme, että projektisi valmistuu aikataulussa ja budjetin puitteissa. Kun ryhdyt yhteistyöhön Ukitigin kanssa, varmistat teollisuusprojektisi sujuvan etenemisen. Viivästysten ja tarpeettomien kustannusten eliminointi on meille kuin toinen luonto.

  • Kokenut tiimi, onnistuneet projektit
  • Tehokas materiaalien ja tarvikkeiden hankinta
  • Aikataulutus ja budjetointi menestyksen kulmakivenä
  • Luotettava kumppani teollisuusprojektien hoitoon

Haluatko tarjouspyynnön urakallesi?

Lähetä tarjouspyyntö osoitteeseen tarjouslaskenta@ukitig.fi ja otamme sinuun yhteyttä. Kerro tarjouspyynnössä hieman tulevan projektin laajuudesta, kestosta, tarvittavista palveluista sekä muista huomioitavista asioista.

Tutustu uusimpiin referensseihimme

Teollisuusprojektit

Toimitamme valmiit putkistoprojektit eri teollisuudenaloille avaimet käteen -toimituksena, sisältäen materiaalit, esivalmistuksen, kuljetukset ja asennukset eri kohteisiin.

Tutustu palveluun

Huolto- ja kunnossapito

Kiinnostuitko huolto- ja kunnossapitopalveluistamme? Pystymme vastaamaan erilaisiin tarpeisiin joustavasti, oli kyseessä vuosisopimus, muutaman päivän työ tai suuren resurssin vaatima vuosihuolto.

Tutustu palveluun