Putkisto- ja laiteasennukset sekä konepajapalvelut

Ukitig on erikoistunut vaativiin teollisuuden putkistoprojekteihin. Pystymme valmistamaan usean tyyppisiä putkistoja eri teollisuudenaloille, kuten esimerkiksi prosessiputkistot ja kemianteollisuuden putkistot. Tehtaissa ja teollisuuslaitoksissa suoritettavien asennusten lisäksi esivalmistamme putkistot konepajassamme. Putkistojen lisäksi palveluumme kuuluvat materiaali- ja laitetoimitukset sekä teräsrakennetoimitukset.

Ota yhteyttä

Jukka Heikkinen

jukka.heikkinen@ukitig.fi

Puh. +358 40 058 9600

Teollisuusputkisto- ja konepajapalvelut

Ukitig toimii kumppanina teollisuuden projekteissa toimittamalla valmiit putkistot eri teollisuudenaloille avaimet käteen -toimituksena. Kaikki putkistot tehdään aina mittatilaustyönä turvallisuus ja korkea laatu edellä. Valmistamme, tarkastamme ja dokumentoimme teollisuusputkistot asiakkaan vaatimusten ja standardin SFS-EN 13480 mukaisesti. Putkistojen lisäksi palveluumme kuuluvat materiaali- ja laitetoimitukset sekä teräsrakennetoimitukset. Hallitsemme lukuisat hitsausmenetelmät, kuten puikkohitsauksen (111), TIG-hitsauksen (141) ja orbitaalihitsauksen (TIG). Valikoimaamme kuuluu myös 80 kappaletta hitsauksen menetelmäkokeita useille materiaaleille.

  • Prosessi- ja käyttöhyödykeputkistot
  • Höyry-, korkea- ja matalapaineputkistot
  • Elintarvike- ja kemianteollisuuden putkistot
  • Pinnoitetut putkistot sekä Mapress putkistot

Putkisto- ja laiteasennukset

Etsitkö luotettavaa ja kokenutta asennuspalvelua, joka tarjoaa asiakaslähtöisiä ja ammattitaitoisia ratkaisuja kaikentyyppisiin asennustarpeisiin? Ukitig auttaa! Tarjoamme laajan valikoiman putkisto- ja laiteasennuspalveluita, jotka kattavat kaiken alkaen pumppujen, lämmönvaihtimien ja isojen venttiilien asennuksesta aina monimutkaisempiin projekteihin. Asentajamme toimivat koko Suomen alueella ja ovat käytettävissäsi, kun meitä eniten tarvitset. Olipa kyseessä asennusprojekti, joka on osa suurempaa projektia, tai yksittäinen asennustyö, joka tulee hoitaa nopeasti, me olemme apunasi. Asennustyömme perustuu vankkaan ammattitaitoon ja korkeaan laatuun.

  • Kokenut asennus- ja hitsaushenkilöstö
  • Vahva ja ammattimainen projektinjohto
  • Projekteissa > 100 henkilöä
  • Liikevaihto > 15 MEUR

Haluatko tarjouspyynnön urakallesi?

Lähetä tarjouspyyntö osoitteeseen tarjouslaskenta@ukitig.fi ja otamme sinuun yhteyttä. Kerro tarjouspyynnössä hieman tulevan projektin laajuudesta, kestosta, tarvittavista palveluista sekä muista huomioitavista asioista.

Tutustu uusimpiin referensseihimme

Huolto ja kunnossapito

Kiinnostuitko kunnossapito- ja korjauspalveluistamme? Pystymme vastaamaan erilaisiin tarpeisiin joustavasti, oli kyseessä vuosisopimus, muutaman päivän työ tai suuren resurssin vaatima vuosihuolto.

Tutustu palveluun

Projektinjohto ja valvonta

Tiesithän, että palvelemme myös muissa projektitoimintaan liittyvissä tehtävissä, kuten projektijohtamisessa, työsuunnittelussa, valvonnassa ja hankinnoissa?

Tutustu palveluun