Teollisuusputkistot
ja paljon muuta

Ukitig on erikoistunut vaativiin teollisuuden putkistoprojekteihin sekä kunnossapitopalveluiden ja vuosihuoltojen toteuttamiseen. Palvelumme ovat luotettavia ja asiakaskuntaamme kuuluvat metsä-, elintarvike-, kaivos-, kemian-, metalli- ja lääketeollisuuden yritykset, energiantuotantolaitokset sekä vedenkäsittelylaitokset.

Teollisuusalan asiantuntemus

Tarjoamme monipuolisia avaimet käteen -periaatteella toimitettuja teollisuusputkistoja eri alojen yrityksille. Palvelumme sisältävät kaiken materiaalitoimituksista ja esivalmistuksesta aina kuljetukseen ja asennukseen asti. Asiantuntijamme valmistavat erilaisia putkistoja, kuten prosessi-, höyry-, korkea- ja matalapaineputkistoja.

Räätälöidyt putkistoratkaisut

Ukitig on sopivan kokoinen kumppani juuri sinulle. Palvelemme asiakkaitamme projektin laajuudesta riippumatta, yksittäisistä pienistä korjauksista aina prosessiputkistojen ja laitteistojen asennuksiin koko tuotantolaitoksille. Ukitig on valmis tarjoamaan räätälöityjä ratkaisuja kaikkiin teollisuuden putkistotarpeisiin tehokkaasti ja ennen kaikkea turvallisesti.

Korjaus- ja huoltopalvelu

Teollisuuden huolto- ja kunnossapitotyöt ovat kasvava ja kehittyvä osa toimintaamme. Tarvittaessa kunnossapidon henkilöstöä voidaan tilata paikalle, mutta joissain asiakaskohteissa Ukitigin ammattilaiset ovat aina läsnä. Kokenut tiimimme suorittaa tehtävät kustannustehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti noudattaen kaikkia turvallisuusmääräyksiä.

Sertifioidut järjestelmät

Ukitig Oy:llä on sertifioituna standardinmukaiset toimintajärjestelmät SFSEN ISO 9001 -laatujärjestelmä, SFS-EN ISO 3834- 2:n mukainen hitsauksen laadunhallintajärjestelmä konepajoissa kuin asennuspaikoilla sekä SFS-EN 1090-1 mukainen hitsattujen teräsrakenteiden valmistuksen sertifikaatti (toteutusluokat EXC1 ja EXC2).

40
Vuotta kokemusta
16
Miljoonaa liikevaihto
600
Valmistunutta projektia
150
Ammattilaista
80
Erilaista hitsausmenetelmää

Missä olemme toimineet globaalisti

Ukitig perustettiin yli 40 vuotta sitten. Siitä lähtien maineemme teollisuuden luotettavana kumppanina on vain vahvistunut. Toimistomme sijaitsevat Etelä-Suomessa Uudessakaupungissa ja Pohjois-Suomessa Oulussa. Valitsemme tuotantotilamme kunkin projektin vaatimusten mukaan. Lisäksi toimintamme kattaa Pohjoismaat Suomen lisäksi.

Teollisuusprojektit

Toimitamme valmiit putkistoprojektit eri teollisuudenaloille avaimet käteen -toimituksena, sisältäen materiaalit, esivalmistuksen, kuljetukset ja asennukset eri kohteisiin.

Tutustu palveluun

Huolto ja ylläpito

Kiinnostuitko kunnossapito- ja korjauspalveluistamme? Pystymme vastaamaan erilaisiin tarpeisiin joustavasti, oli kyseessä vuosisopimus, muutaman päivän työ tai suuren resurssin vaatima vuosihuolto.

Tutustu palveluun

Projektinjohto ja valvonta

Tiesithän, että palvelemme myös muissa projektitoimintaan liittyvissä tehtävissä, kuten projektijohtamisessa, työsuunnittelussa, valvonnassa ja hankinnoissa?

Tutustu palveluun