Referenssit

Poimintoja

Lahti Energia Oy (2018-2019)

Lahden Energian Kymijärvi III-voimalaitoksen rakentamisessa Ukitig Oy:n urakkaan kuului matalapaineputkiston, putki-/ kävelysiltojen sekä purku-urakan toimitus ja asennus. Kyseisessä projektissa toimitus sisälsi yhteensä 210 tkg hiiliteräs- ja ruostumatonta putkistoa, 45 tkg primääri- ja sekundäärikannakkeita sekä 120 tkg teräsrakenteita ja putkisiltoja. Asiakas- ja viranomaisvaatimuksiin päästiin Ukitig:n korkeatasoisella projektiosaamisella sekä laatu- ja turvallisuusasioiden dokumentoinnin hallinnalla.

Valio Oy, Riihimäki (2016-2017)

Valio Oy Riihimäen meijeri rakennutti kokonaan uuden tuotantolaitoksen vanhan meijerin viereen. Uusi laitos toimii välipalatehtaana. Ukitig oli mukana tässä projektissa valmistamalla ja asentamalla uuteen välipalatehtaaseen kaikki käyttöhyödykeputkistot ja kemikaalilinjastot. Projekti kesti kaikkiaan n. 2,5 vuotta ja tänä aikana putkistoa asennettiin paikoilleen n. 15km.

Tuoteputkistojen valmistuksessa hyödynsimme orbitaalihitsausta. Projekti sisälsi myös laiteasennuksia.

Fermion Oy, Hanko (2016-2017)

Fermion Oy laajensi Hangossa sijaitsevaa lääketehdastaan ja Ukitig oli mukana toteuttamassa lääketehtaan putkistoasennukset sekä kannakkeiden esivalmistuksen ja asennuksen. Lääketeollisuuden vaatimusten mukaista putkistoa asennettiin vuosien 2016-2017 aikana yhteensä 24km. Pääsääntöisesti asennettu putkisto oli haponkestävää, taivutettavaa materiaalia ja lisäksi urakkalaajuutemme käsitti myös muoviputkien asennustyön ja putkien eristyksen, jotka toteutettiin molemmat alihankintana. Lisäksi putkistoon kuului sekä hastelloy- että pinnoitettuja putkia. Yksistään venttiilejä asensimme kohteeseen n. 3500 kpl.

Tästä työmaasta teki erityisen haastavan se, että tilat olivat erittäin ahtaat ja alueella oli paljon muitakin urakoitsijoita samaan aikaan.

ExxonMobil Finland Oy, Naantali (2013-2015)

2013-2015 toteutimme Naantalissa ExxonMobil Finlandin öljynjalostamolaitoksen uuden säiliötarhan putkitukset, laiteasennukset ja putkisiltojen toimituksen.

Tuotannon lisätarpeiden täyttämiseksi asensimme laitokselle 23 km putkea sekä tuotannon käytössä oleviin vanhoihin tiloihin, että uuteen säiliötarhaan.

Projekti toteutettiin jatkuvassa ja sujuvassa yhteistyössä tilaajan kanssa ja hyvällä suunnittelulla taattiin tuotannon moitteeton toiminta koko 2,5 vuotta kestäneen projektin kokonaistoteutuksen ajan. Suurien putkisiltojen asentaminen olemassa olevien säiliöiden väliin vaati erityistä tarkkuutta turvallisuuden sekä asennusteknisten näkökulmien kannalta.

Urakkaan kuuluivat myös 15 kappaletta pumppukoppeja, jotka asensimme sekä uusiin, että vanhoihin säiliöihin.

Öljynjalostamolaitoksen erittäin tarkkojen turvallisuussäädösten johdosta Ukitig Oy:n omakin työturvallisuusajattelu nousi kokonaan uudelle tasolle.

Lahti Energia Oy (2010-2011)

Toteutimme vuosina 2010-2011 Lahden Energia Oy:n kaasutuslaitoksen korkeapaine- ja käyttöhyödykeputkistojen valmistuksen ja asennuksen sekä syöttövesipumppujen ja muiden laitteiden asennukset. Näiden lisäksi toteutimme kohteeseen maakaasuputkiston asennuksen.

Projektin kokonaistoimitukseen sisältyi myös suunnitelmien hyväksyttäminen tarkastuslaitoksella.

Ukitig Oy:llä on kattava kokemus vaativien kattilaputkistojen valmistamisesta ja asentamisesta. Kyseisessä kohteessa saimme erityiskiitosta projektidokumentaation tasosta.

Yhteistyökumppanit