Teollisuusputkitukset mittatilaustyönä

Toteutamme erilaiset vaativat putkistot teollisuuden tarpeisiin metsä-, elintarvike-, kemian-, lääke-, energiateollisuuden sekä vedenkäsittelyn ammattilaisille.

Putkistot tehdään aina mittatilaustyönä. Saat täysin tarpeisiisi sopivan laadukkaan ja ammattitaidolla toteutetun putkiston, joka palvelee käytössäsi vuosia.

Nämä putkistot ovat erikoisosaamistamme:

  • Prosessiputkistot
  • Pienputkistot
  • Höyry-, korkea- ja matalapaineputkistot
  • Elintarviketeollisuusden putkistot
  • Kemianteollisuuden putkistot
  • Prosessilaiteasennukset
  • Teräsrakenteet

Jokainen työ tehdään huolellisesti turvallisuus ja korkea laatu edellä. Sertifioidut, osaavat työntekijämme pitävät tästä huolen. Esivalmistamme tarvittaessa putkistot tiloissamme Uudessakaupungissa tai vaihtoehtoisesti asiakkaan tiloissa suoraan työkohteessa.

Pystymme valmistamaan myös mahdolliset lisäosat, esivalmisteet ja teräsrakenteet. Putkistoasennukset tapahtuvat asiakkaan tiloissa. Olemme tottuneet erilaisiin, haastaviinkin toimintaympäristöihin.

Myös materiaalihankinnat onnistuvat kauttamme kustannustehokkaasti. Luotettava yhteistyökumppaniemme verkosto on käytettävissä projektin muihin toimintoihin tarpeen niin vaatiessa. Toteutamme kaikentasoisia kokonaisuuksia – myös avaimet käteen-periaatteella. Toimialueemme on koko Suomi.

Jokainen projekti dokumentoidaan tarkasti ja yksityiskohtaisesti voimassa olevien standardien, asetusten ja vaatimustesi mukaan. Dokumentaation avulla tiedät tarkalleen mitä on tehty, milloin ja miten.

Takaamme aina ensiluokkaisen ja laadukkaan lopputuloksen.

Onko vanha putkistosi tullut elinkaarensa päähän? Oletko kenties laajentamassa tuotantotilojasi tai jopa rakentamassa uutta?

Ota meihin yhteyttä nyt ja keskustellaan projektistasi. Yhteydenotto ei sido mihinkään.